Video

Her kan du via Youtube videoer lære hvordan forskellige funktioner i Panther Admin kan/skal benyttes. Der er ikke lyd på videoerne, så du bruger dem ved at kigge, læse og spole frem og tilbage. Det er i alle videoer en fordel hvis du i nederste højre hjørne klikker på HD og vælger visning i fuldskærm.

Skulle du have behov for andre videoer end dem der er tilgængelig her, så er du velkommen til at kontakte os.

PS. Der er ikke lyd på videoerne fra 2014.

(03/12/2018) Juster abonnementpriser i Panther Admin 1:32

Alle foreninger opdaterer løbende priser. Det er let at skifte priser i Panther Admin. Se her hvordan Vis

(21/01/2014) Udlejer / Lejer forhold i Panther Admin 5:12

Mange foreninger håndterer udlejer / lejer forhold hvor lejer betaler for fx TV pakke via sin husleje. I mange tilfælde kan lejeren selv købe mere som fx. opgraderinger men også Internet og betaler måske difference priser for de produkter der er inkluderet i husleje. For at håndtere dette på en ensartet, simpel og gennemskuelig måde er der funktioner til dette i Panther Admin. Se denne video til inspiration eller hvis der er behov for dette i Jeres forening. Vis

(19/2/2014) Netværksovervågning på kort i Panther Admin 7:26

Der er mange måder at overvåge sit netværk på. Skagen Antenneforening har lagt system til denne video der viser hvordan det overvåges i Skagen. I dette tilfælde anvendes kortet og der vil komme en tilsvarende video hvor der vises hvordan diagnosearket kan bruges. Se her hvordan antennenettet overvåges i Skagen. Vis

(28/1/2014) Send regninger med e-mail i Panther Admin 4:55

I mange foreninger er der kunder der har behov for at få en faktura med e-mail. E-mail fakturering bliver er en hurtig måde at få faktura/regninger og kreditnotaer ud til medlemmer. E-mail fakturering kan spare Jer for meget arbejde med print og post, men sørger også for at medlemmet har sin regning i løbet af minutter. For at se hvordan e-mail fakturaer sendes afsted kan denne video ses. Vi gennemgår også hvordan selve e-mail skabelonen sættes op. Vis

(29/01/2014) Kreditering af komplet faktura 1:25

Her vises og forklares det hvordan man kreditere en faktura. Vis

(29/1/2014) Kreditering af en del af en faktura 1:31

Her vises og forklares det hvordan man kreditere en del af en faktura. Vis

(29/1/2014) Flere afregningskonti - ved fx firmabetalt internet 4:11

Her vises og forklares det hvordan man håndtere flere afregningskonti på et enkelt medlem eller en virksomhed. Vis

(04/03/2014) Flytning af medlem med TV og Internet 1:43

Her vises og forklares det hvordan man flytter et medlem til en ny adresse inden for foreningen. Ved at bruge flytte funktionen, flytter medlemmets gamle regninger, gæld, historiske oplysninger, e-mailadresser, betalingsserviceaftaler mm. med medlemmet. Vis

(04/03/2014) Nedlæg medlem og frigiv installationsadresse 1:17

Her vises og forklares det hvordan et medlem nedlægges. Vis

(04/03/2014) ændring af TV og/eller Internet abonnement 3:28

Her vises det hvordan eksisterende abonnementer op-/nedgraderes. Automatisk afregning/kreditering. Vis

(04/03/2014) Indtastning af nyt medlem og tilføj produkter 5:06

Her vises det hvordan nye produkter indkøres og afregnes adhoc første gang. Vis

(04/03/2014) Skift modem på aktivt internet abonnement 1:01

Hvis et modem er defekt eller skal udskiftes fra fx docsis 2 til docsis 3, eller fordi modemmet bare skal opgrades kan det gøres simpelt. Ved at benytte denne metode beholder medlemmet sin statiske IP adresse, og andre oplysninger der er relateret til modem og afregning. Vis

(05/03/2014) Opdatering af Panther Admin 1:01

Her vises det hvordan Panther Admin software opdateres til seneste version. Vis

Funktionsområder

Kunde-/Medlemshåndtering

I Panther Admin kan alle medlemsrelaterede arbejdsopgaver, udføres med få klik. Hvert skærmbillede kan begrænses med restriktioner, der modsvarer brugerens rettigheder og arbejdsområde.

Abonnementstyring

I Panther Admin oprettes alle produkter og abonnementer i skabeloner. Når priser og andet skal ændres, er arbejdet derfor begrænset til skabelonen ændinger. Produkter kan begrænses til forskellige kunder-/medlemsgrupper.

DOCSIS Provisionering og overvågning

Panther Admin er stærk til DOCSIS provisionering. Daglige rutiner med modems kan udføres med få kliks. CMTS og modems overvåges automatisk med historisk visning af telemetrisk data, så fejl i anlæg bliver tydelige.

GPON Provisionering og overvågning

Panther Admin er stærk til GPON provisionering. Daglige rutiner med ONTer kan udføres med få kliks. Alle relevante informationer fra ONTer er tilgængelige for support.

LAN / Ethernet provisionering og overvågning

Panther Admin er stærk til Ethernet provisionering. Daglige rutiner med provisionering i switch udstyr, kan udføres med få kliks. Alle relevante informationer fra switchporte er tilgængelige for support.

Wi-Fi PTMP/PTP Provisionering og overvågning

Panther Admin er stærk til Wi-Fi PTMP provisionering. Daglige rutiner med provisionering af base og station, kan udføres med få kliks. Alle relevante informationer fra base og station er tilgængelige for support.

Selvbetjeningsportal

Panther Admins selvbetjening giver medlemmer mulighed for at klare de fleste rutiner selv og efter behov. Processer kan sættes op så opgaver med provisionering og afregning udføres med det samme, eller efter godkendelse.

Debitorafregning

Panther Admin giver mulighed for at afregne debitorer med alle kendte betalingsmetoder, helt eller delvist automatiseret. Der udstøttes rykkerprocedure med opgavestyring ved fx afmontering af filter, samt automatik ved registreret betaling.

Finansbogholderi

Panther Admin integrerer til de fleste større økonomisystemer, men indeholder et simpelt finansbogholderi. Finansbogholderisystemet indholder mulighed for indlæsning af bilag, saldobalance, momsindberetning mm.

Automatisering af forretningsprocesser

De fleste arbejdsopgaver i Panther Admin kan automatiseres. Det betyder høj effektivitet i det daglige arbejde, systematik og orden, samt at mange kan deltage på alle opgaver.