Jobs

Vi søger dataloger, datamatikere eller ingeniører til programmering på Panther Admin platformen. Der er mange opgaver, så hvis det har interesse så send dit CV og kontakt Casper Larsen på telefon 2190 8642.

Vi forventer: (M = Meget erfaring, E = Erfaring, K = Kendskab)

 • PHP (M)
 • HTML (M)
 • Javascript / AJAX (E)
 • Mysql/Mariadb (M)
 • Git / Gitlab (E)
 • Docker / Kubernetes (K)
 • Linux, shell-scripting (K)
 • Viden om Netværk eller Økonomisystemer (K)

Har du faglig erfaring med netværk eller regnskab og rating er det en fordel, men ikke et krav.

Vi værdsætter:

 • Personligt engagement
 • Ansvarsfølelse
 • Stabilitet
 • Godt humør

I Panther Applications A/S dyrker vi et uformelt miljø, hvor vi dagligt prioritere og deler opgaver mellem os. Vi arbejder i et stort team, på mange forskellige opgaver og har alle ansvar for det vi laver, både over for hinanden og over for vores kunder. Vi sætter en ære I give vores kunder de konkurrencemæssige fordele, der ellers er forbeholdt store TV og Internetudbydere og som små aktører kun kan drømme om.

Arbejdspladsen er i skovlunde ca. 10 km vest for centrum af København, tæt på motorvej.

Funktionsområder

Kunde-/Medlemshåndtering

I Panther Admin kan alle medlemsrelaterede arbejdsopgaver, udføres med få klik. Hvert skærmbillede kan begrænses med restriktioner, der modsvarer brugerens rettigheder og arbejdsområde.

Abonnementstyring

I Panther Admin oprettes alle produkter og abonnementer i skabeloner. Når priser og andet skal ændres, er arbejdet derfor begrænset til skabelonen ændinger. Produkter kan begrænses til forskellige kunder-/medlemsgrupper.

DOCSIS Provisionering og overvågning

Panther Admin er stærk til DOCSIS provisionering. Daglige rutiner med modems kan udføres med få kliks. CMTS og modems overvåges automatisk med historisk visning af telemetrisk data, så fejl i anlæg bliver tydelige.

GPON Provisionering og overvågning

Panther Admin er stærk til GPON provisionering. Daglige rutiner med ONTer kan udføres med få kliks. Alle relevante informationer fra ONTer er tilgængelige for support.

LAN / Ethernet provisionering og overvågning

Panther Admin er stærk til Ethernet provisionering. Daglige rutiner med provisionering i switch udstyr, kan udføres med få kliks. Alle relevante informationer fra switchporte er tilgængelige for support.

Wi-Fi PTMP/PTP Provisionering og overvågning

Panther Admin er stærk til Wi-Fi PTMP provisionering. Daglige rutiner med provisionering af base og station, kan udføres med få kliks. Alle relevante informationer fra base og station er tilgængelige for support.

Selvbetjeningsportal

Panther Admins selvbetjening giver medlemmer mulighed for at klare de fleste rutiner selv og efter behov. Processer kan sættes op så opgaver med provisionering og afregning udføres med det samme, eller efter godkendelse.

Debitorafregning

Panther Admin giver mulighed for at afregne debitorer med alle kendte betalingsmetoder, helt eller delvist automatiseret. Der udstøttes rykkerprocedure med opgavestyring ved fx afmontering af filter, samt automatik ved registreret betaling.

Finansbogholderi

Panther Admin integrerer til de fleste større økonomisystemer, men indeholder et simpelt finansbogholderi. Finansbogholderisystemet indholder mulighed for indlæsning af bilag, saldobalance, momsindberetning mm.

Automatisering af forretningsprocesser

De fleste arbejdsopgaver i Panther Admin kan automatiseres. Det betyder høj effektivitet i det daglige arbejde, systematik og orden, samt at mange kan deltage på alle opgaver.