TV Provisionering

Panther Admin integrerer til en række leverandører af TV-løsninger og udstyrsproducenter.

TV Provisionering

  • TV2 Play
  • Canal Digital Playmaker
  • Conax smart-card
  • Cryptoguard
  • YouSee

TV2 Play

Panther Admin har integration til TV2 Play, hvor medlemmer via selvbetjening kan tilmelde sig TV2 Play, til fordelagtige priser. Fordelagtige priser forudsætter typisk at køren har en fuldpakke der indeholder alle TV2s kanaler. Det er op til foreningen selv at forhandle en aftale på plads med TV2 før modulet aktiveres.

Canal Digital Playmaker

Panther Admin har integration til Canal Digital Playmaker løsning og giver medlemmer mulighed for via selvbetjening at se kanaludbud, samt at købe og ændre kanaler direkte. Playmaker kombinerer traditionel flow-tv og streaming, med og uden boks.

Conax+Nordija

Panther Admin har integration til Conax. Conax giver mulighed for fritvalgs-TV, samt webTV. Conax løsningen benyttes af en række foreninger og Panther gør at foreninger kan deles om installationer, frem for at købe en hver.

Yousee

Panther Admin har integration til Yousee, sådan at foreninger der ønsker at benytte Yousee, slipper for manuelt at indberette til Yousee. Panther Admin indberetter automatisk TV-pakke information til Yousee.

Individuelle behov

Hos Panther Applications håndterer vi gerne individuelle ønsker og behov, og det betyder at vores kunder kan køre deres forretning og produkt-mix helt individuelt. Hvis en kunde ønsker at kunne noget som Panther Admin ikke i sin basis-installation og tilvalgte komponenter understøtter, så håndteres dette ved at vi udvider systemet med de ønskede features, mod betaling.

Alle der er interesseret I at udvikle processer kan søge om at blive partnere med os.

Funktionsområder

Kunde-/Medlemshåndtering

I Panther Admin kan alle medlemsrelaterede arbejdsopgaver, udføres med få klik. Hvert skærmbillede kan begrænses med restriktioner, der modsvarer brugerens rettigheder og arbejdsområde.

Abonnementstyring

I Panther Admin oprettes alle produkter og abonnementer i skabeloner. Når priser og andet skal ændres, er arbejdet derfor begrænset til skabelonen ændinger. Produkter kan begrænses til forskellige kunder-/medlemsgrupper.

DOCSIS Provisionering og overvågning

Panther Admin er stærk til DOCSIS provisionering. Daglige rutiner med modems kan udføres med få kliks. CMTS og modems overvåges automatisk med historisk visning af telemetrisk data, så fejl i anlæg bliver tydelige.

GPON Provisionering og overvågning

Panther Admin er stærk til GPON provisionering. Daglige rutiner med ONTer kan udføres med få kliks. Alle relevante informationer fra ONTer er tilgængelige for support.

LAN / Ethernet provisionering og overvågning

Panther Admin er stærk til Ethernet provisionering. Daglige rutiner med provisionering i switch udstyr, kan udføres med få kliks. Alle relevante informationer fra switchporte er tilgængelige for support.

Wi-Fi PTMP/PTP Provisionering og overvågning

Panther Admin er stærk til Wi-Fi PTMP provisionering. Daglige rutiner med provisionering af base og station, kan udføres med få kliks. Alle relevante informationer fra base og station er tilgængelige for support.

Selvbetjeningsportal

Panther Admins selvbetjening giver medlemmer mulighed for at klare de fleste rutiner selv og efter behov. Processer kan sættes op så opgaver med provisionering og afregning udføres med det samme, eller efter godkendelse.

Debitorafregning

Panther Admin giver mulighed for at afregne debitorer med alle kendte betalingsmetoder, helt eller delvist automatiseret. Der udstøttes rykkerprocedure med opgavestyring ved fx afmontering af filter, samt automatik ved registreret betaling.

Finansbogholderi

Panther Admin integrerer til de fleste større økonomisystemer, men indeholder et simpelt finansbogholderi. Finansbogholderisystemet indholder mulighed for indlæsning af bilag, saldobalance, momsindberetning mm.

Automatisering af forretningsprocesser

De fleste arbejdsopgaver i Panther Admin kan automatiseres. Det betyder høj effektivitet i det daglige arbejde, systematik og orden, samt at mange kan deltage på alle opgaver.